همان طور که می دانید انواع مختلفی از پنیر وجود دارد و شما لازم نیست همیشه نوع پر نمک آن را مصرف کنید. انواع کم نمک این محصول نیز وجود دارند که می توانید آن را امتحان کنید. البته راه هایی برای کاهش شوری پنیرهای شور مانند لیقوان نیز وجود دارد که در مقاله راهکار کاهش شوری پنیر لیقوان پنیر شور را چه کنیم؟ آن را توضیح داده ام و می توانید به مطالعه آن بپردازید.

واقعیتی که وجود دارد این است که همه غذاها با افزودن پنیر به آن طعم خوشمزه ای پیدا می کنند این یک واقعیت است ولی برای فهمیدن آن نیاز است انواع مختلف پنیر را امتحان کنید.

البته اگر فشار خون شما زیاد است و یا میزان مصرف نمک خود را محدود کرده اید باید مراقب باشید که کدام یک از انواع پنیر را به رژیم غذایی خود اضافه می کنید.

می دانید چرا نمک به غذا اضافه می شود؟ چون نمک یک نوع نگهدارنده است و باعث می شود پنیر برای مدت طولانی سالم بماند.

1- پنیر کلبه یا لپه

یک غذای خوشمزه برای صرف صبحانه محسوب می شود و به دو صورت کم نمک و پر نمک تولید می شود.

2- ریکوتا

یک نوع پنیر خنثی و سبک است و طعم خوبی نیز دارد. این محصول دارای رطوبت بالایی است و نیازی به نمک برای ماندگاری بیشتر ندارد.

3- پنیر خامه ای

ترکیب پنیر خامه ای با توت، لیمو و عسل می تواند صبحانه خوشمزه ای برای شما باشد.

4- پارمسان

لزوما نمک کمی ندارد ولی به دلیل مصرف کم حجم نمک نیز در آن کم خواهد بود. (بیشتر به عنوان طعم دهنده استفاده می شود.)

حتی می توانید از آن به عنوان چیپس در دهان خود بگذارید و بجوید.

در مقاله به بهترین کشورهای تولید کننده پنیر به پارمسان نیز اشاره کرده ام که می توانید ببینید بیشتر در چه کشورهایی طرفدار دارد.

بهترین پنیر دنیا مال کدام کشور است؟

5- پنیر موزارلا را هم در مقاله بالا مورد بررسی قرار داده ام. این نوع پنیر نیز به دلیل مصرف تازه و رطوبت بالا نیازی به افزودن نمک ندارد.

6- پنیر سوئیسی

با توجه به رون کند تولید مقدار کمی از آب آن هدر می رود و نیاز به نمک کمتری برای نگهداری دارد.

پنیر هالومی بیشترین مقدار نمک را درون خود دارد و پنیر آبی، فتا، رشته ای و ادم در رتبه های بعدی بیشترین نمک هستند.

خرید پنیر: 09149321547