چرا نمک به پنیر اضافه می شود؟ (3 دلیل افزودن نمک به پنیر)
پنیرها هر کدام با توجه به روش تولیدی که دارند حاوی مقادیر مختلفی نمک هستند که در مقاله 6 نوع پنیر کم نمک که باید بخورید به بررسی کامل مقدار نمک انواع این پنیرها پرداخته ام. همچنین در مقاله راهکار کاهش شوری پنیر لیقوان پنیر شور را چه کنیم؟ روش های مختلفی را برای کاهش شوری پنیر پیشنهاد داده ام که می توانید مطالعه کنید. اما چرا نمک به پنیر اضافه می شد؟
افزایش عمر پنیر
لبنیات جزو آن دسته از مواد غذایی هستند که با سرعت بالایی فاسد می شوند به همین دلیل با افزودن نمک به دنیر آن را تبدیل به ماده ای با عمر بسیار طولانی می کنند. برخی از باکتری ها مانند تب مالت در صورتی که به مدت 2 ماه در آب نمک بمانند از بین می روند.
ایجاد پوست برای پنیر با افزودن نمک
اضافه کردن نمک به پنیر دلیل دیگری نیز دارد. نمک باعث می شود که پوستی در دور تا دور پنیر شکل بگیرد و از پنیر در مقابل از هم پاشیدگی و خراب شدن محافظت نماید.
نمک به پنیر اضافه می شود برای طعم
وجود نمک در پنیر موجب شده است که این ماده غذایی به یکی از خوشمزه ترین انواع لینیات تبدیل شود. جالب است بدانید که برخی از انواع پنیر به عنوان طعم دهنده در هر نوع غذایی قابل استفاده بوده و طعم غذا را بهبود می بخشد.